Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 11-Apr-2010 13:46
Tinggal kenangan?????


Assalamualaikum dan salam sejahtera. 8-)

Memang lama saya dah tinggalkan FP. Sejak dari entry mencari..masih lagi tercari-cari arah tujuan. Kamera pun dah lama tak guna..hanya simpan dalam locker..Canon pun dah keluar DSLR yang paling murah untuk entry level..1000D..pun masih tak dapat nak sambar masa bonus keluar..banyak komitmen..lagi satu, bukannya hari-hari pegang kamera sekarang..kamera kat pejabat pun guna untuk CSI sahaja..

Internet lagilah..jarang online. Salah satunya, dah pindah rumah baru..so, Streamyx dah block..dah buat permohonan pindah, tapi dibatalkan atas sebab-sebab tertentu..tak faham dengan sistem TM nih..
Jadi, tak dapatlah nak update FP dan jufa apa-apa yang berkaitan dengan Internet. Agak ramai juga rakan-rakan FP yang dah tak aktif lagi nampaknya..bukan saya soranglah nampaknya..

Bila dah lama tak update, maka bukan sahaja lalang, malah belukar, pokok ara dan juga hutan telah tumbuh di FP ini. Lihatlah sahaja pada foto entry ini, menandakan betapa lamanya saya mencari sesuatu yang saya tak pasti..sama ada semangat untuk fotografi, semangat untuk update, dan beberapa semangat juang lagi..

Semoga berjumpa lagi pada entry yang akan datang..wassalam.


--------------------
Mohd Shafie Muhamad© Pidgin Technologies Ltd. 2016